Főoldal

  Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy 2014-től Aviva hormontorna tanfolyamok indultak Nemesbükön, melyre elsősorban a térségből (Keszthely, Hévíz, Cserszegtomaj, Nemesbük, Alsó- és Felsőpáhok, Gyenesdiás, Balatongyörök stb.), Zala megye környező településeiről várunk mindenkit. 

A tanfolyamokat Fehér Zsuzsanna Aviva-tréner (képzett sportedző és jógaoktató) tartja, előre egyeztetett időpontban, Nemesbükön vagy Hévízen.

Bemutatkozás

Fehér Zsuzsanna vagyok. A természetgyógyászat már gyerekkoromban is érdekelt, ezért ha beteg voltam, természetes volt számomra, hogy gyógyteákkal, relaxációs technikákkal gyógyítom magam. A jóga része volt mindennapjaimnak. Később más irányt vettek tanulmányaim, de érdeklődésem megmaradt. 

Az Aviva tornához saját problémáim vezettek el. Ennek a módszernek köszönhetem kisfiam születését, és egy műtétet is sikerült elkerülnöm a segítségével. Szerettem volna minél több nőnek, férfinak megtanítani a tornát, ezért elvégeztem az oktatóképzést. 

Röviden az ide vonatkozó tanulmányaimról: 

1994: Reiki I. tanfolyam.

2002: Agykontroll tanfolyam.

2004-2006: Természetgyógyászatot a szegedi Natura Holisztikum Tudományos Felnőttképző Intézet keretein belül tanultam. A képzés során lehetőségem volt többek között a fitoterápia, a táplálkozástan, a relaxációs technikák, a mozgás – és masszázsterápiák (chi - gong, jóga) elsajátítására. 2007-ben letettem az ETI (Egészségügyi Továbbképző Intézet) természetgyógyászati alapmodul vizsgáját.

2011-ben keralai ayurvedikus masszázstanfolyamot végeztem. Mesterem Raman Panicker Sudhakaran ayurvedikus panchakarma terapeuta (Kerala) és masszőr, aki több mint 20 éves tanítási és gyógyítási gyakorlattal rendelkezik.

2012-ben baba-mama jóga oktatói tanfolyamot végeztem.

2013-ban a szegedi MIOK-ban sportedző képesítést szereztem, majd Aviva oktató lettem. 

2014-től az AyurPress cégünkkel rendszeresen tartunk külföldön ayurvedikus workshopokat.